Har bara kurat inne hela dagen, eller ja inte hela dagen. Vi åkte en sväng till Sund för att vara lite social med svärmor, samt för att hämta hem volvon som vi lämnade i förrgår då vi hämtade cadillacen.

Annars har det varit en soffdag för både oss & djuren då vädret inte lockat ut oss. Hundarna har vi fått tvinga ut för att göra sina behov. 

                                 

Så här såg det ut framför ytterdörren tidigare idag & med tanke på hur väderprognosen ser ut så kommer vattenpölen med all säkerhet växa sig ännu större...
Det är inte ofta Dizel får social träna, tyvärr men ikväll var det dags. 😊 Efter middagen åkte jag & Dizel in mot stan. Parkerade vid arenan, gratis parkering är aldrig fel. 😉 

Sen blev det en promenad runt arenan, där vi mötte både tvåbenta & fyrbenta främlingar. Det mest spännande var nog ändå vattenskotern som lekte runt på vattnet. 

Promenaden fortsatte mot gästhamnen, där det var mycket folk då det var dags för ännu en sommarvåg. En jätteduktig Dizel som trots ljud, folk & andra hundar höll sig lugn & lyssnade på precis allt jag sa. Efter ett tag så började vi vår promenad mot bilen igen & nu ligger det en trött men nöjd hund i soffan. 
 
Har nu haft semester i snart 1 v, attans vad dagarna går fort.
Men det är väl så det är, tiden bara rusar iväg då man har fullt upp hela dagarna, det trots att man inte jobbar. Hur tusan hinner man med då man jobbar?? 
 
Har inte gjort så mycket faktiskt, nästintill varje dag har jag/vi varit till Sund. Dels bara för sällskap sen för att hjälpa till med det vi kan. Har i allafall hunnit med att bära bort en massa stenplattor då vi ska minska gången med stenplattor & lägga dit grus, men pga semester får vi vänta till nästa vecka innan vi kan avsluta det projektet. Har även varit & grattat mina systrar som har namnsdag den här veckan då det är "kärringveckan". 
 
Idag har jag hälsat på Sandra & Marcus innan det bar hem för att få nån typ av ordning i det förfallna hemmet... Så nu är det både dammsugat & torkat golv, har även vikit in hur mycket rentvätt som helst som bara har legat & väntat på att få lite uppmärksamhet. 
 
 
I går så grillade vi sen satt vi hela kvällen på altanen med infravärmen på & bara hade det hur mysigt som helst. ♥