Har så smått börjat med att få lite julstämning här hemma. Under förra veckan började jag med gardinerna & det projektet avslutade jag igår. Nu blev det en enklare variant då jag struntade i att torka fönstren utan bara bytte gardinerna. Funkar det oxå. ☺


 Köket 

Kontoret / Blivande matrummet 

Hallen Vardagsrummet och en klimt ut till altanen. 

Känns skönt att fått det gjort. Nu får vi se hur mycket mer som blir gjort... Allt beror på orken och hur huvudet känns.
Ligger under täcket & tänkte göra ett försök att resumera slutet av veckan. 

Torsdagens rehab var helt okej. Träffade psykologen som gjorde några test & sakta men säkert blir jag bättre & bättre. Tyvärr så kom aldrig taxin som skulle skjutsa hem mig så efter en lång väntan så ringde jag Peter. 

Fredagen var mest som ett töcken, ont i huvudet, illamående & fruktansvärd trött hela dagen.

I går var det något bättre, fixade naglarna. Jenny kom & hämtade mig. 

I dag har vi hälsat på Peter's bror med familj som köpt hus. 
En trevlig stund med stolta barn som visade upp sina egna rum. ☺

Blev även en sväng till rusta innan vi åkte hem till oss igen.Månen lyste så fint då vi åkte genom ö-vik så jag kunde inte låta bli att ta ett kort genom bilrutan. Ligger i soffan och i bakgrunden pratar Malou i efter 10 med Håkan Nesser. Dogsen sover & katterna kurar i sängen. 
Lugnt & skönt med andra ord. 😊 

Älskar dessa lugna stunder då alla djur är nöjda & jag bara kan vara. 

Ska senare i dag åka till jobbet för att vara med på APT:n. Det ska bli kul att träffa alla igen även om jag vet att det kommer att bli jobbigt för huvudet. Fast det positiva överväger så klart. 

Innan dess ska jag göra så lite som möjligt, för det jag inte orkar/hinner i dag finns kvar till en annan dag.