I går kväll då alla "måsten" var bortgjorda så packade vi bilen full med både djur och det mest nödvändiga för att sen åka tillbaka till Sund. 

Nu är första natten avklarad & jag sitter i soffan som ett lik med en huvudvärk som vägrar ge med sig trots både kaffe och alvedon.. 

Hoppas verkligen att huvudvärken släpper under dagen då jag ska göra mitt första "arbetspass" i eftermiddag sen i September 2015. 
Nu är det bara 2 timmar, men det är en bit på vägen till att komma tillbaka. ☺ 


Natten då??? Jo alla sov gott förutom Dizel som var orolig. Vid halv 4 klev jag upp och släppte ut honom, sen tog det ett tag innan han ville komma in igen. Mycket nya dofter att utforska. Katterna sov i omgångar och där imellan kollade dom in både högt och lågt. 😉

Nu är både diskmaskinen och tvättmaskinen i arbetet och djuren har lagt sig till rätta  (för  stunden iallafall ). ❤

I kväll ska vi hämta tv:n och lite annat smått och gott. Sen tar vi soffan och blommorna i helgen. Resten tar vi successivt så det blir ingen stress. 

2 kommentarer

Days by Johanna

13 Apr 2016 12:24

Alltid spännande med första natten. Skönt coh flytta lite pö om pö :)

Svar: Väldigt skönt att flytta pö om pö. Enda jobbiga är väl att bo i svärföräldrarnas saker, svärfar gick ju bort för snart 1 år sen & det enda som är rensat är kläderna hans... Sen har svärmor lämnat hur mycket som helst då hon flyttade till en etta en bit här ifrån. Men i sinom tid ska vi nog komma till rätta. ☺
Sandra Sellin

åsa i åsele

13 Apr 2016 14:05

Vad gör Ni med alla möbler å sånt,
ska Din svärmor plocka ut det hon vill ha kvar?

Lycka till på jobbet.

kram

Svar: Hon har redan tagit det hon vill ha så till att börja med ska vi packa undan allt. Sen då vi ska börja fixa till så blir det nog att vi kastar/säljer sånt som ingen vill ha el behöver.
Sandra Sellin

Kommentera

Publiceras ej