Tänk att trots jag varit sjukskriven så pass länge så är årets semester så välkommen. Nu blir det dock bara två veckor som tidigare år. Men det spelar ingen roll för gud vad efterlängtad dessa två veckor har varit.

Några speciella planer har vi inte utan tar nog dagarna lite som dom kommer. Har ju som det vi gör här hemma för att komma tillrätta.

Men nån tur med Cadillacen blir det med all säkerhet sen har vi lite födelsedagar att se fram emot. 💕

I dag har vi haft fullt hus hela dagen. Peters bror kom med barnen och en stund senare kom Jeanette och tjejerna. ☺
Så det blev glasskalas i trädgården och alla barn ville åka/köra fyrhjuling. Blev så klart både lek och bus oxå. ❤

Nu har jag och Peter landat i soffan och om nån timme ska jag krypa under täcket då det är en jobbdag i morgon.

För tillfället lever vi bland flyttkartonger och dammråttor då jag varken har tid eller ork att städa...
Idag blev det dock ingen tripp till Västerhus utan jag har rensat i skåpar, packat ner sånt som vi inte kommer att använda och flyttat om i en sån ordning som jag trivs med. Har även tvättat 3 maskiner.

Dizel skar ju upp tassen i Måndags så även den har jag lagt om.. det blöder fortfarande så jag hoppas verkligen att det läker som det ska. Stygnen ska sitta i 2 veckor, men då det är alldeles under klon så kan stygnen fara tidigare då det blir ett ryck varje gång han går trots att vi gör allt för att han ska vara så lugn som möjligt och skon som han har på sig.

Allt på en gång som.. 😓

Nu ligger jag i sängen och hör fåglarna kvittrar utanför fönstret. Ska jobba i morgon, sen blir det återigen en tur till Västerhus för att fortsätta packa ner så mycket jag bara orkar.

Peter har ju semester nu vilket underlättar en hel del då han är är en klippa som bär allt tungt samt ser till att jag inte tar i förskott mycket.

Men en sak är säker... Då vi är klara med den här flytten kommer jag aldrig flytta en gång till. Nu är det här jag ska bo, med mannen i mitt liv, våra djur och bara njuta av lugnet. ❤