För tillfället lever vi bland flyttkartonger och dammråttor då jag varken har tid eller ork att städa...
Idag blev det dock ingen tripp till Västerhus utan jag har rensat i skåpar, packat ner sånt som vi inte kommer att använda och flyttat om i en sån ordning som jag trivs med. Har även tvättat 3 maskiner.

Dizel skar ju upp tassen i Måndags så även den har jag lagt om.. det blöder fortfarande så jag hoppas verkligen att det läker som det ska. Stygnen ska sitta i 2 veckor, men då det är alldeles under klon så kan stygnen fara tidigare då det blir ett ryck varje gång han går trots att vi gör allt för att han ska vara så lugn som möjligt och skon som han har på sig.

Allt på en gång som.. 😓

Nu ligger jag i sängen och hör fåglarna kvittrar utanför fönstret. Ska jobba i morgon, sen blir det återigen en tur till Västerhus för att fortsätta packa ner så mycket jag bara orkar.

Peter har ju semester nu vilket underlättar en hel del då han är är en klippa som bär allt tungt samt ser till att jag inte tar i förskott mycket.

Men en sak är säker... Då vi är klara med den här flytten kommer jag aldrig flytta en gång till. Nu är det här jag ska bo, med mannen i mitt liv, våra djur och bara njuta av lugnet. ❤

Kommentera

Publiceras ej