Måndag efter jobbarhelg brukar alltid vara en slöardag. 


Var vaken mellan 4 och 6 så när Peter kom ner i morse lämnade jag soffan för sängen igen. Somnade rätt omgående och vaknade vid 10-tiden. 

På nytt nyttosidan i dag har jag renbäddad och bara mer ork infinner sig ska jag dammsuga övervåningen. Sen känns det som en dusch skulle vara en bra idé.  

Middagen är planerad och ska tillagas innan Peter kommer hem, i dag blir det biff stroganoff & ris. 

Sen blir det nog bara soffan resten av kvällen. 

Klockan 15.00 stämplar jag in för helgens första arbetspass som jag avslutar på Söndagkväll 21.00. 


Blir alltså inte så mycket annat än jobb för den här helgen. Men då jag varit ledig sen måndagkväll så ska det förhoppningsvis inte vara några större problem. 
Visst kommer jag att vara lite mer trött än vanligt och huvudvärken kommer jag säkert känna av något mer men jag har ju fixat helgjobb tidigare så den här helgen är inget undantag. Sen nån vecka har min sömn varit rätt dålig. Har somnat bra, men efter 3-4 timmar har jag vaknat & inte kunnat somna om. 


I gårkväll satt jag kvar uppe då Peter gick & la sig, bara för att  jag ändå vet att jag får sova riktigt... Så klockan var runt halv två då jag släckte tv:n tog mina tabletter & gick upp för att lägga mig. 

Var vaken en sväng då Peter klev upp vid 6 i morse men somnade faktiskt om då han klivit upp. Nästa gång jag vaknade var klockan 10.30!!! 

Men jag fick sova i allafall. 😉 

Nu har jag nyss kommit från affären då jag insåg att det var slut på kaffe... 


Annars är dagens prio att städa ur kylskåpet. Har tänkt göra det ett längre tag men det har inte blivit av än. 
Men nu ska det bli av. 😊