Har haft en sämre period, tycker att jag tog det här med hjärnblödningen bra även då jag fick beskedet om att jag inte fick behålla körkortet och var tvungen att sälja bilen tog jag bra. Visst var jag ledsen, men det var som det var. 


Bara fortsätta kämpa var mitt motto.Men det här med krampanfallen har jag fruktansvärt svårt att acceptera.. Nu har jag bytt medicin igen för snart 4v sen, vet inte om det blivit så mycket bättre, har visserligen inte haft nån stor kramp men har nästintill varje kväll haft typ blodsockerfall då det svartnar för ögonen och fått känslan av att jag ska svimma. Är jag hemma spelar det väl inte så stor roll, men då det påverkar jobbet känns det inte okej nånstans. 

Nu ska jag på provtagning på Måndag för att den måndag veckan därpå ha telefonmöte med neuorologen. Ska då ta upp hur jag mår och känner mig. 

För jobbet funkade ju bra fram till dess att jag började prova mig fram till vilken epilepsimedicin som passar mig och min kropp. 


I går blev en dag fylld av aktiviteter. Först till graven för att tända ett ljus på svärfars grav sen vidare till Jysk för att införskaffa nya sängkläder till svärmor. 

Efter det hälsade vi på några bekanta som flyttat. 

Var tänkt att vi skulle åka hem så jag skulle få vila sen men då ringde svärmor så vi åkte upp till henne då hon behövde lite hjälp. Blev en snabb vända hem för att rasta hundarna innan Peter skjutsade mig till Zara för nagelfix medan han åkte vidare till Västerhus för att montera en skorsten. 


Nya fräscha naglar 💅

Väl hemma och med mat i magen somnade jag rätt omgående i soffan. Idag har jag dammsugit undan värsta hundhåret annars har jag bara varit, legat i soffan och slötittat på tv:n. 


Hade ju som sagt en jobbig vecka förra veckan med både jobb och två begravningar, avslutade dessutom helgen med att skrämma både brukare och arbetskamrater då jag fick ännu ett krampanfall...😞 Så det blev ambulans till sjukhuset för kontroller igen och så övernattning på observationenheten. 


På Måndagen blev det en hel massa telefonsamtal för att styra om veckan. Hade även tid hos neuolgen för att ändra medicinen, fick även ett recept på en kramplösande medicin. 

I tisdags gick jag upp till jobbet för att lugna ner brukarna som blivit jätterädda av allt som hände under söndagskvällen. 

Resten av veckan har jag bara varit, vilat mig och försökt få lite ordning på mina egna tankar och funderingar kring allt som hänt.. 

Har i alla fall fått veta att det tydligen är rätt vanligt att utveckla epilepsi efter en hjärnblödning pga ärrvävnaden som blir, så det är väl klart att jag ska vara en av dom som utvecklar epilepsi oxå..  😕


Fick ett fint blombud ❤

Nu hoppas jag att det ska vara slut på såna här krampanfall, får helt enkelt se till att inte stressa och få den sömn jag behöver..