Så skönt att vakna med vetskapen om att jag nu har fyra lediga dagar framför mig. Den trötthet som har min kropp fånge är helt sjuk.

Har ökat min epilepsimedicin och med det kom även denna trötthet. Vaknar vid åtta, halv nio på morgonen och känner redan vid tio hur tröttheten börjar bedöva min kropp. Så det är en kamp att ta sig till jobbet och göra ett bra jobb.
Nu var jag till läkaren i veckan och han sjukskrev mig på 50% i en månad & på 25% i en månad, förhoppningsvis ska det vara så att kroppen blivit van ökningen efter det. Ska även på ett nytt möte med personalavd i oktober nån gång, för jag måste ju se krasst på min jobbsituation och det är inte säkert att jag kan vara kvar då det kommer bli ändringar då vi får nya boenden.

Men jag får ta saker och ting som det kommer, onödigt att oroa sig i förtid. 


I dag är det en fin dag och solen skiner. Har suttit på lillaltan och druckit kaffe medan tvättmaskinen jobbade för fullt, nu hänger tvätten på tork och jag har en ny maskin på gång. Ska ta en sväng med dammsugaren innan jag, sen tänkte jag ta ut hundarna. Det är ju dags att börja tvätta ur poolen för att stoppa undan den inför vintern, nu bör man vara två till det så det blir bara locket, men Dizel's pool kan jag ju tvätta ur själv så det får bli dagens projekt. 
I går var en sån där dag som man aldrig vill att den ska ta slut. 

Min fina Sandra kom och vi packade lite fika sen tog vi med oss hundarna på en promenad upp till Hamptjärn. 
Dizel fick bada och Stanley fick bada lite under tvång då han var tvungen att svalka sig efter promenaden. 

Så det blev bad, fika och många skratt. Då vi kom hem så hade Peter kommit hem fr jobbet så då beställde vi mat och skrattet fortsatte. 


I dag har jag tagit tag i städningen, så nu är golven dreggelfria en liten stund i allafall. Har även en gryta på spisen som har stått och puttrat på spisen hela dagen så det doftar underbart just nu, då det är ett tag till  Peter slutar så lär ju köttet vara riktigt mört då det är dags att äta. 

Nu tänkte jag bara ligga i soffan och bara vara en stund, känns som att det är behövligt.
Nu är årets sommarsemester slut & det är dax för att återgå till jobb och rutiner igen. 
Började den här dagen med ett sjukhusbesök för att ta lite prover, har ju inte mått så bra i sommar så läkaren på neuorologen tyckte att jag skulle ta prover och sen så ringer hon upp mig under  torsdagen. 

Nu har jag nyss varit ut med dogsen och jag ska väl ta mig nåt att äta innan jag ska se om jag orkar göra nåt av nytta här hemma innan det är dags för mig att hoppa i skorna för att bege mig till jobbet.