I går var en sån där dag som man aldrig vill att den ska ta slut. 

Min fina Sandra kom och vi packade lite fika sen tog vi med oss hundarna på en promenad upp till Hamptjärn. 
Dizel fick bada och Stanley fick bada lite under tvång då han var tvungen att svalka sig efter promenaden. 

Så det blev bad, fika och många skratt. Då vi kom hem så hade Peter kommit hem fr jobbet så då beställde vi mat och skrattet fortsatte. 


I dag har jag tagit tag i städningen, så nu är golven dreggelfria en liten stund i allafall. Har även en gryta på spisen som har stått och puttrat på spisen hela dagen så det doftar underbart just nu, då det är ett tag till  Peter slutar så lär ju köttet vara riktigt mört då det är dags att äta. 

Nu tänkte jag bara ligga i soffan och bara vara en stund, känns som att det är behövligt.
Nu är årets sommarsemester slut & det är dax för att återgå till jobb och rutiner igen. 
Började den här dagen med ett sjukhusbesök för att ta lite prover, har ju inte mått så bra i sommar så läkaren på neuorologen tyckte att jag skulle ta prover och sen så ringer hon upp mig under  torsdagen. 

Nu har jag nyss varit ut med dogsen och jag ska väl ta mig nåt att äta innan jag ska se om jag orkar göra nåt av nytta här hemma innan det är dags för mig att hoppa i skorna för att bege mig till jobbet. 

Sista dagen på semestern (om jag inte ska räkna med helgen), känns sisådär faktiskt. Men bara jag kommer in i rutinerna igen så blir det nog bra. 

Det är grått och mulet ute, vi får se om det blir regn och åska senare som smhi säger. Är det uppehåll hade jag tänkt mig att ta mig ut på en promenad, en lite längre än runt kvarteret.😉 Måste ju ta mig i kragen och inse att det inte är farligt. 

Annars tänkte jag försöka dammsuga och torka av golven. 


Ett bevis på att alla kort inte blir bra😂😂