I förmiddags då jag var ute med hundarna hörde jag både fågelkvitter och hackspetten. 
Härligt med nån typ av vårvinter tecken då snödrivorna efter snöskottningen är så höga att dom når träden. 


Det gjorde mig inspirerad till att äntligen ta ner julgardinerna i både köket & hallen för att istället sätta upp lite mer "våriga" gardiner. Det där med att torka fönsterna får dock vänta ett par månader. 

Hade tänkt dammsuga i dag men efter bytet av gardiner så känns orken lite sisådär, men blir det inte i dag så får jag ta det en annan dag istället. Det finns ju faktiskt en anledning till att jag inte jobbar hela min 75%  orken finns helt enkelt inte till allt jag skulle vilja.

Nu ska jag vila lite efter både gardinbyte och utelek med Dizel sen får jag se om det blir mer hushållsarbete eller om jag tar resten en annan dag. Är så nöjd över gårdagens frisörbesök. Det är konstigt det där hur man klickar med olika personer, nu är det snart 1 år sen jag gått till "min" frisör och från första besöket kändes det bara rätt. Ingen konstig tystnad och vi förstår hur vi tänker.


Lilla bilden längst till vänster är en före bild och de andra är slutresultatet efter 2 1/2 timme i frisörstolen. 


I dag har jag hållit mig på hemmaplan, matat småfåglarna då dom har det lite svårt att hitta mat så här års. Har även tvättat sängkläderna som låg i tvättstugan och dammsugit. Även ett pratstund med Angelica har det blivit. 

Funderar på om jag ska orka blötmoppa golven med eller om jag ska ta det i morgon. 

Men först blir det allt en mugg kaffe 👍


Åkte med Peter in till stan i morse, hade en tidig tid hos frisören & istället för att ta bussen 30 min efter att han åkt så följde jag med honom. 

Gick på UH för att vänta tills dom öppnade och passade samtidigt få i mig lite frukost.

Var faktiskt lite mysigt att sitta alldeles ensam och bara få vakna till i lugn och ro. 


Efter 2 1/2 timme var frisörbesöket avklarat och jag blev nöjd som vanligt. ☺ 
Efter att ha handlat en present till mamma som snart fyller år & införskaffat lite förnödenheter till dagens middag tog jag bussen hem. Hade tänkt att hälsa på mitt gamla jobb men kylan satte stopp för det. 
Får bli en annan gång i stället. Njuter av en mugg värmande kaffe i min nya kaffemugg ❤