I går då jag hämtade Stanley från vetrinären, var det en väldigt ynklig liten hund jag fick hem. 
Tydligen hade dom inte börjat med hans tänder fören efter lunchen, så han hade typ nyss vaknat ur narkosen.


Då är det tur att han är så liten så jag stoppade helt enkelt in honom i min jacka för att han skulle få lite extra värme under promenaden hem. 

Väl hemma så fick han ligga i buren för att få ligga i fred och slippa nyfikenheten av de andra djuren. Han sov till och från hela em/kvällen. Vid 22tiden efter att jag rastat dogsen för natten fick Stanley liite mat som jag blandade ut med lite vatten. Sen har han sovit gott hela natten (sämre sömn för mig som sov i soffan)

I morse var det samma gamla Stanley som plirade på mig för att få mat då jag vaknade. 


Ny vecka och jag har en härlig ledig vecka framför mig. 👍 Har nämligen tagit semester de två pass jag jobbar denna vecka. 

Stanley ska nämligen i morgon in till veterinären för att dra några tänder och ta tandsten, men då han inte riktigt klarar sövningen så bra och även vid uppvakningen ( han krampar) så tänke jag semester dagen efter men att jobba en kväll kändes sådär så då blev det så att jag tog båda semester båda passen. 😊 Är ju inte så ofta jag brukar ta semester ändå förutom nån vecka under sommaren. 

I dag har jag dock inte gjort så mycket då både kroppen och huvudet är helt väck. Men har i allafall betalat svärmors räkningar, jag/vi hjälper henne med det då hon inte längre klarar av det. Sen har dogsen varit ute och njutit av solen så klart. 

Även påskhäxan som hänger utanför ytterdörren har kommit på plats. 🐣
Återigen så sitter jag på sjukhuset då jag jobbar. Brukaren jag satt med ligger fortfarande kvar... Men i dag vid 14tiden kommer taxin som ska ta oss hem till Bryggan. 🙂👍 
Känns riktigt bra måste jag erkänna för att sitta på en stol och göra typ ingenting är inte riktigt min grej. 😉

Så resten av jobbarhelgen kommer jag att tillbringa där vi hör hemma. 

I morgon om orken finns hade jag tänkt att fixa våfflor under dagen/kvällen. Det är ju både "våffeldagen" och första dagen med sommartid då man i kväll/natt ska ställa fram klockan 1 timme.