I måndags då jag var till tandläkaren så nämnde jag att jag inte hade fått nån ersättning för min tandskada som jag fick i Augusti 2017 (då jag fick mitt första krampanfall och skadade mina framtänder).
Han tyckte det var  väldigt konstigt och bad mig ringa upp försäkringsbolaget igen så i morse ringde jag, efter nästan 30 min i kö så fick jag prata med en handläggare. 

Resultatet av samtalet blev att jag får ersättning för det jag fick betala för att laga mina trasiga tänder, hon berättade även att om jag får fler anfall som resulterar i tandskador pga att jag ramlar är det bara att anmäla igen. 😊👍

Så med andra ord gäller det att veta vad man har rätt till. 


Även i dag är det en helt underbar dag, klarblå himmel och sol, det är faktiskt skönt att det även blåser även om det kanske tar i lite väl mycket mellan varven. 

Har länge sett att Dizel skulle behöva duscha och i dag passade det ypperligt då jag kunde göra det ute. 😊 


Han var som vanligt inte nöjd då han inte fick leka med vattnet men han var duktig och stod/låg så stilla så. 

Har rengjort hans pool i dag och sen ska jag bara fixa ordning dom vassa kanter som finns innan den kan fyllas och Dizel kan bada. 👍 


Måndag och jobbarhelgen är över för den här gången. 👍 
Huvudet hänger inte alls med i dag men då det vankas tandläkarbesök i dag så blir det tyvärr inte den återhämtning som jag behöver, men då jag fortfarande har lite problem med mina tänder sen jag föll då jag krampade sist ( snart 6 månader sen) så känns det som bra att tandläkaren får ta sig en koll.

Sen ska jag gå till min syster för lite kvalitétid tills Peter slutar jobbar så jag kan åka med honom hem. 

Men först blir det kaffe på lillaltan ☕