Första dagen på hela veckan som jag bara fått påta på i min egen takt utan att ha koll på klockan. Så himla skönt och välbehövligt. Har stökat undan i köket och nu sitter jag här i soffan, på en stund ska jag dammsuga. Det där med att torka golven är för tillfället väldigt onödigt då det är så blött ute. 

I eftermiddag gör jag mitt sista kvällspass på jobbet då jag på Måndag ska börja på Lärcentrum, ska bland annat hjälpa till med tentor och hjälpa studenterna med lite olika saker. 
Ska bli spännande att få prova på nåt helt nytt, få lite nya utmaningar och med det oxå förhoppningsvis få ett bättre mående. 


Började dagen med att bli väckt av en gnällande Dizel, så fort jag kom ner så hoppade han upp i soffan för att fortsätta sova... 😣 

Kvart i tio hade jag mitt sista samtal med psykologen på Previa, ärligt så har det inte gett så jättemycket så det känns bra att jag inte behöver gå dit mer. Sen hem för att rasta hundarna & hämta blomman som jag gick till morfars syster med. Stannade en liten stund innan jag gick vidare för att hämta post till svärmor som hamnat fel. Sen blev det en snabb tur på apoteket innan jag hämtade ett paket på hemköp innan jag gick hem.
 Pust..😰 

Nu har jag köttgryta som puttrar på spisen och jag är helt slut på 😓😓 

Nu tänker jag inte göra ett dugg mer i dag tills det är dags att skala potatisen och resten av kvällen kommer oxå bli lugn.

Det är så jag lever just nu, för många frågor som rör jobbet jag inte fått ett svar på än. 
Vet att jag kommer bli omplacerad då vi ska byta schema som innebär mer ensam jobb & journätter. Det jag inte vet är vart och när detta ska ske. 
Hade möte med personalavd för 2 veckor sedan & dom i sin tur ville ha ytterligare möte med både f-kassan & min läkare då även dom är inne på att jag bör bli "sjukpensionär" på 25% då min hjärntrött är så pass stor. Så där är ännu en fråga som maler runt. 
Med andra ord är det just nu på tok för många frågor och för lite svår..