Ja det är lite av en utmaning innan alla papper är inskickade till a-kassan.
 
I dag satt jag och väntade i nästan i en timme på arbetsförmedlingen innan det blev min tur. Skulle dels lämna ett intyg om min epilepsi sen hade jag inte fått alla papper som skulle skickas in till a-kassan. Nu fick jag bara ett intyg om att jag var inskriven inte de papper som facket sa att jag skulle ha även fast jag frågade efter just de papprena.
 
 
Då jag var klar där så gick jag vidare till facket för att samtala lite. Dom skulle även skicka in mina papper så nu är det bara vänta och se om det fattas några papper eller om det är bra så här, men som jag sa till kvinnan på facket att skulle det strula nu så är det inte hela världen då jag trots allt har lön ett tag till innan det är dags att börja stämpla igen. 
 
Har dock inte riktigt accepterat allt som hänt riktigt än, även fast jag mår bättre nu än vad jag gjorde för 1 vecka sen, så det blir ju sakta men säkert bättre. Nu är ju bara att söka jobb om det dyker upp något som passar mig och mina nya förutsättningar. Väntar även på att få börja på nån aktivitet som anordnas av arbetsförmedlingen. Det för att få hjälp att tänka om då jag inte har en aning om vad jag vill eller vad jag skulle klara av att göra. För då jag letar själv så hamnar jag alltid inom vården och jag vet ju att det inte fungerar då det är för stressigt för mig nu. 
 
Väl hemma igen så åt jag en sen frukost innan jag tog ut hundarna en sväng. Det är soligt och fint men tyvärr så förstör blåsten mycket så det blev inte en så lång utevistelse som jag tänkt från början. Har även dammsugit, märks verkligen att vi har både hundar och katter för tillfället för huvva vad dom fäller päls... Det är dammsugning varje dag som gäller ett tag framöver ett tag nu. 
 
Tur att jag inte har så mycket annat för mig för tillfället, nu har jag ju all tid i världen att städa här hemma. 
 
 
Ska på en liten stund börja med middagen, det är ju "Våffeldagen" i dag så då blir det våfflor till middag. Inte mycket till mat men det är gott och Peter äter ju ändå mackor på kvällen så på sätt spelar det ingen roll.
 

Kommentera

Publiceras ej