Gårdagens kvällspass gick riktit hyffast, men nog är det helt annat än mitt älskade hyllan må jag säga. Fast det ska nog gå till sig med tiden hoppas jag.  Nu är det årets sista dag & vi ska tillbringa dagen/kvällen i Kasa, men innan vi åker dit ska hälsa på en sväng hos Jeanette, Patrik & tjejerna.
Har ju julklappar här till min lillgroda & hennes lillasyster. =)


I morgon så är det 2012, får se vad det året har för planer.
Tycker jag har lagt en bra grund då jag lagt ut en massa krokar för att finna ett jobb. Drömmen vore ju att få ett fast jobb, på så vis skulle jag komma i kapp ekonomiskt för att sen kunna satsa fullt ut på körkortet. Vilket skulle underlätta nåt fruktansvärt mycket nu då jag tillbringar all min tid i Västerhus. Så det är en dyr lägenhet jag har för tillfället.... Men samtidigt känns det tryggt på nåt sätt att veta att den finns där.
Men så bra som det känns nu så kommer jag nog säga upp den inom kort, ja inom nästa år iaf. =)

Nu ska jag se om jag hittar nåt att ha på mig i dag, sen ska jag diska undan lite.
Peter har åkt i väg för att ställa Volvocaben på vinterförvaring så det gäller att vara så gott som klar då han kommer hem igen.






Ja även den här gången lyckades jag med vila, värme & sömn lura den onda nacken.
Känns riktigt skönt må jag säga då jag alldeles om en stund ska i väg på Bryggan för årets sista kvällspass.
Har även hunnits kramas lite med min fina Kicki då älsklingen skulle på Mekonomen för att köpa nåt till bilen som inte ville som han.
Nu har jag fått lite mat i magen (flingor & mjölk) bäddat sängen & dammsugit golven. Det där med att torka golven tar jag nästa år istället, känns som det räcker om dom är damm & grusfria för tillfället.


Nu hoppas jag bara att det ska bli en bra kväll på bryggan, lite nervös är jag allt då det är första passet jag ska jobba själv. Alltså inte gå bredvid utan vara en av den ordinarie rbetsstyrkan under kvällen. Känns som jag har mycket kvar att lära mig om alla de som bor där, men det kommer ju med tiden.
Fast nervöst är det trots allt, de flesta har ju inget tal så det tar ju längre att lära sig kroppspråket för varje individ.
Trots en lugn dag & en härlig nackmassage av älsklingen nu i kväll så bråkar fortfarande nacken.
Orkar inte hålla upp huvudet själv utan måste ha stöd då jag sitter....

Funderar skrapt på att värma vetesäcken & krypa under filten framför tv:n tills dess att jag byter soffan mot sängen.
Måste ju vara bättre i nacken till i morgon då det är kvällspass på bryggan.