Då jag även i dag börjar 14.00 så passade det alldeles ypperligt med att röja undan här hemma. Var nån dag sen sist & det märktes på allt hundhår som låg i alla hörn..
Men nån blötmoppning det blir det icke i dag, även om det oxå skulle behövas.
 
Har även satt tvättmaskinen i arbete, lite rättvisa måste det ju vara. ;)
Sen är jag ledig i morgon & då tänka jag vara just ledig. För sen vankas det nattjobb hela helgen lång, dock är det sista helgen på schema.
Trist, men så är det. 
 
 
 
Måste bara få visa den fina rosen som jag fick av Peter i förrgår. 
 
 
 
 
Nu börjar jag se spår av den friska hunden. Han har fått tillbaks atptiten så han tycker att matte är hur taskig som helst som inte låter honom äta sig riktigt mätt. Enligt matschemat ska han i dag äta sin ranson under 8 gånger, vattnet det tar jag det lugnt med oxå. Han får så klart dricka, men väldigt lite men ofta istället. 
 
Vi har nu gått en sväng runt huset, sen passade vi på att njuta lite i solen med innan vi gick in i svalkan igen. Senare i dag tänkte jag duscha av honom lite, då han har en blandning av kontrastmedel & kräks i pälsen.
Men det får bli senare under dagen.
 
 
 

Natten mot fredag sov jag i soffan för att ha koll på Dizel.Sömnen blev väl inte allt för bra, men några timmar sov vi båda två i allafall. 


Då vi vaknade bar det direkt till veterinären för koll av Stanley's tänder & för en koll av Dizel.
Tänderna såg bra ut, fick beröm för att jag borstade tänderna på honom. :)

Dizel fick efter röntgen & provtagning stanna kvar för observation & dropp. Dom hittade inget fel på honom men det lutar mot att han fått i sig nåt olämpligt.

Vid 16:00 fick hämta hem lillhjärtat igen, han hade då ätit lite men hade & har fortfarande ingen vidare matlust.

I natt då jag jobbar så är det Peter som får sova på soffan & i morgon då Peter åker till Lycksele så har har jag tagit ut vård av hund. Sen jobbar jag igen natten mot Måndag.