I dag för snart precis 1år sen nådde jag det där målet jag så länge strävat efter. 
Många tårar & en massa jobb men jag klarade det. 
Utan hjälp av nån, eller jo lite hjälp av Peter fick jag. 

1år sen jag tog körkortet i dag. =)
 
På Söndag är det första advent & det är dags att tända första ljuset i adventsstaken. Då jag jobbar hela helgen lång så började jag så smått att advents/julpynta i går.
Gardinerna är bytta i alla rum förutom på kontoret. Nu är det ju så att jag bara byter i köket, vardagsrummet & på altanen.
Blev även lite tomtar i badrummet då jag hittade en kappa som passade i det fönstret. ;) Sovrummet det får vara, där kommer det bara en stjärna i fönstret & det räcker gott & väl tycker jag. =) 
 
Så idag ska jag slutföra gardinbytet & tvätta undan lite så jag har nåt att ta på mig då jag jag börjar jobba igen. Har strosat runt i min onepice & den passar inte på jobbet. 
 
 
 
 
Kvällen igår tillbringade vi hos Roger i hans kåta. Hur mysigt som helst med elden som sprakade & maten smakar ju så mycket godare på nåt konstigt sätt. Är fortfarande mätt.... 
 
 
 
 
 
 
Ikväll så bjuder vi igen då Roger kommer till oss för att äta.
Alltid trevligt sällskap runt middagsbordet. =)
 
Det här har varit en av de jobbigaste veckorna på länge...
Dels har kroppen inte hunnit med att återhämta sig riktigt från förra helgens arbete som innebar en massa övertidsjobb & lite sömn. Sen har tankarna vandrat fram & tillbaka till Chicken, många frågor men även till den den gången vi sist sågs. Faan vad jag kommer att sakna honom.... 
 
Som om det inte var nog med tråkigheter så åkte Peters pappa in på sjukhuset igen igår, han har inte varit så pigg de senaste dagarna & igår låg han hela dagen.. Så igår ikväll så ringde Peters bror ambulans så nu får vi se hur länge han ligger inne den här gången. Så för att Peters mamma ska komma hemifrån en stund & få i sig annat än smörgåsar så hämtar Peter henne då han slutar hämtar han henne så hon får äta middag här med oss. 
 
Sen håller jag tummarna för att resten av helgen blir lugn så jag får återhämta kroppen för nu känns den som benen är fulla med tegelstenar & huvudet fylld med mossa....