Solen skiner & himlen är blå. Dizel har blivit så mycket bättre i magen, han har dock fortfarande skonkost. Men till veckan ska ordning vara återställd igen. ☺

Peter har åkt till Kasa för att fortsätta skruva i cadillacen. Målet är att vi ska köra hem pärlan till veckan. ☺ Själv tänkte jag fixa lite här hemma, har både diskmaskinen & tvättmaskinen igång just nu, sen ska även dammsugaren få jobba lite. Har även tänkt att renbädda, älskar känslan att få krypa ner i en renbäddad säng. 

 
Har varken haft ork eller tid att skriva nåt här under veckan som gått. Blev som sagt inkallad på jobb av chefen i Måndags ( som skulle vara min ledig dag efter en jobbarhelg) då det var personalbrist på mitt gamla boende. Sen har jag jobbat resten av veckan.
Kroppen & huvudet har bara blivit tröttare & tröttare men jag har kämpat på, så i morse då jag stod i badrummet för att borsta tänderna såg hur Dizel var riktigt dålig i magen.....
Det var som en fontän utan att beskriva det närmare.
Så sagt & gjort så ringde jag in & sa att jag blev hemma med sjuk hund idag. 
 
 
Har varit in till Regina´s zoohörna för att införskaffa några tabletter som ska hjälpa till att få ordning på magen igen, fick även med mig nå pulver som han ska få äta nu under helgen. Så förhoppningsvis ska det ordna till sig med sjuklingen under helgen. 
 
Då jag ända var hemma idag så passade jag på att låna Izor som är min lillebrors hund då dom skulle in till stan & handla lite. En hund mer eller mindre kvittar ju. =)
 
 
 
Devil ligger & spanar =)
 
 
 
Passade på att lyxa till det med lite blommor då jag var tvungen att åka in & kompliteringshandla lite. Nu ska vi bara vara resten av kvällen & vänta på att husse ska komma hem efter att ha mekat lite cadillac.
 
Då jag jobbat hela midsommarhelgen så såg jag fram mot en ledig dag hemma med dogsen. Vaknade vid nio, helt perfekt start på dagen. 

Efter att ha utfodrat alla djur & fått i mig dagens första mugg kaffe så gick jag ut för att ta reda på gräshögarna Peter krattade ihop efter att han klippt delar av gräsmattan igår. För att sen klippa det som var kvar. 

Väl inne igen svettig & dan såg jag ett sms av min chef... Vilket jag visste redan innan jag läst det betydde att min lediga dag vart ett minne blott. 

Har nu duschat & väntar in klockan innan det är dags för ett inhopp på Bryggan då det fattas personal där pga sjuk personal.