Vi firar in det nya året i lugn och ro i år. 
Bara jag, Peter och våra fyrfota älsklingar. ❤

Har för  en  stund sen ätit huvudrätten som blev kyckling som var fylld med västerbottenost  & rökt skinka, till det blev det potatisgratäng. Förrätten blev gratinerad hummer. 

Nu vilar vi i alla i soffan innan efterrätten ska avnjutas. Kladdkaka med dumle & grädde.👍

Förhoppningsvis kommer jag orka med att vara vaken fram till 12-slaget...

Orken från igår är som bortblåst. 

Hade tänkt städa lite, men som det känns just nu så skiter jag i det. Vad spelar det för roll om det är grus & hundhår på golvet då vi inte ska göra något speciellt imorgon. Har plockat undan lite här och där men har inte kommit in i städhumöret än. 

Lite av det beror med all säkerhet på att det inte varit nån bra natt. Vaknade vid 3, lyckades somna om i soffan vid halv fem för att sen släppa ut Stanley vid 6. La mig sen åter i soffan och halvsov till halv 8. 

Inte allt för mycket sömn med andra ord. Peter åkte iväg vid 10 för att hämta pellets till Siv så jag är ensam hemma med djuren. Dogsen har vi ute en stund men det är ju bara ishalka  på våran gräsmatta så inte allt för kul inte ens för hundarna. 


Funderar starkt på att vila en stund medan det är lugnt. 
Då jag har "lov" från rehaben så joxar jag på lite här hemma i min egna takt. Så fort jag börjar känna av huvudvärken så tar jag mig lite vila. Man jag sover inte alls på dagar längre,  behöver inte heller ta värktabletter dagligen. ☺ 


Vi har nu blivit klar med vårt nya matrum, eller det är Peter som fixat & donat med det mesta. Tapetseringen lejde vi bort till en kompis kompis. 


Jag är så nöjd med resultatet. ☺👍 


Nu är skräprummet ett minne blott.