Börjar verkligen bli less på att skrota runt här hemma hela dagarna...

 Klättrar snart på väggarna känns det som, samtidigt som orken tryter fortare än jag vill & huvudvärken kommer då jag anstränger mig lite för mycket eller om jag har för mycket ljud omkring mig... 

Har varit på en promenad med dogsen, jajamen i dag fick Stanley följa med. ☺ Har pratat med både Sara fr Timrå och mamma, tvättat 2 maskiner, ska strax gå ner och hänga upp tvätten som ligger i maskinen och slänga in det sista. 
Annars händer det inte så mycket.
 Tankar om framtiden har börjat komma och snart är det dax att börja arbetsträna  & förlänga sjukskrivningen. Nu blir det dock en förlängning på 75%. 
Ett steg i rätt riktning.👍

Har köpt ett busskort för att kunna åka till till och från jobbet nu då jag inte får köra bil än. 


Trodde väl aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle göra det igen. Men livet blir inte alltid som man tänkt.


Halv 4 i morse vaknade jag, efter att ha försökt somna om utan resultat så klev jag upp vid 5. 

Efter att ha rastat dogsen la jag mig i soffan med en mugg kaffe.Nu har Peter just åkt på jobbet och jag ligger kvar här i soffan ett tag till då djuren fortfarande sover. 


Annars är dagens planer de samma som andra dagar då jag är hemma, en sväng med dammsugaren och tvätta lite. Har även funderationer på att slänga i färg i håret och gömma alla grå hårstrån. Startade dagen med en promenad med Dizel.

Njutit av solens strålar med sällskap av både Devil och Dizel.


En kaffe i solen i väntan på att Sann och Ilex kom.Två trötta men glada hundar som lekte massor.


Å självklart blev det våfflor till middag dagen till ära. ☺ 
Må säga att jag haft sämre dagar,  i morgon blir det nagelfix så nu blir det en alvedon och hopp i säng med en förhoppning om att huvudvärken som kommit under dagen ger med sig.