Första natten den här natten som jag faktiskt har sovit bra. Kände mig så pass utvilad så jag passade på att dammsuga efter att djuren fått sitt och jag druckit mitt morgonkaffe.  ☕ 


Nu sitter jag på lilla altanen och myser i solen som lyser genom stackmolnen. En helt underbar förmiddag så här innan en kväll på jobbet. Veckans sista arbetspass, känns helt ok måste jag säga. 


Ja jag ska inte jobba men vi har APT vilket är schemalagt för mig så det är bara att masa mig på jobbet på en liten stund. Måste erkänna att det känns lite smådrygt men det är bara bita ihop.   


Igår var jag ledig vilket kändes hur skönt som helst. Hade tid hos frissan så det fick bli lite vardagslyx på en Måndag. 😊 


Som synes har såren i ansiktet läkt, det är bara tänderna som inte riktigt bra än. Men med lite tid så ska det nog ordna sig oxå. 😊 Om några timmar är det dax för helgens sista arbetspass. Innan dess ska jag bara vara, vaknade med halsont och tät näsa... vilket kanske inte är så konstigt då hälften av brukarna på jobbet är förkylda.. Så det kraxas och hostas en hel del på jobbet nu. I går innan jobbet åkte jag och tittade på min guddotter som spelade som sista fotbollsmatch för sängen, sen åkte jag och Peter på Il'romanos för en sen lunch. 


Livia i full fokus ❤
Kebab 👌