I dag är en sån där dag med mixade känslor. Dels känner jag mig ledsen då Frank skulle ha fyllt 30 år idag. Den maktlösheten jag kände då jag pratade med hans Sandra som grät vill jag inte att nån ska känna... 

Men samtidigt som hjärtat är tungt av saknad är jag överlycklig då jag efter månader av tragglande äntligen har den där efterlängtade lappen! Nu är jag inte längre beroende av andra utan kan åka dit jag vill när vill. =) 
Hade ju tänkt röja lite då jag vaknade idag...
Inget har hänt på den fronten kan jag säga, så det får väl bli ett projekt för morgondagen då kanske.
Har i allafall lyckats tömma diskmaskinen & fixat middag, inte dåligt med tanke på att jag bara sov 3 timmar då jag kom hem. 
 
Nu väntar vi alla på att Peter ska komma hem, ska bli skönt att få hem han med tanke på stormen som viner utanför fönstret.. Annars blir det nog en rätt lugn kväll skulle jag tippa på, är som inte på hugget idag.
 
 
Jag ligger där bakom, fick en kram av Dizel då jag vaknade till liv idag. =)
Det var ett bra tag sen jag jobbade här nu, lite har blivit nytt bl.a har en ny boende flyttat in. Men annars är det lugnt som vanligt. :) 
Känns som hemma då jag halvligger i soffan med tv:n som enda sällskap. Har ju faktiskt jobbat här i 5 år nu så det vore kanske konstigt om jag inte kände mig hemmastadd. 

Har 4 timmar kvar av nattpasset innan jag hoppar i skorna & beger mig hem till jyckarna. 

Ska bara ta det lugnt & strosa på då jag vaknar, är det bra väder så blir det en promenad m Dizel.