Har tillbringat större delen av min lediga dag till att städa... Badrummet fick sig en rejäl omgång, vilket behövdes. Så skönt nu då det är klart. :) 
Har även torkat fönstren i köket, både invändigt & utvändigt, passade även på att byta gardiner. Nu är det bara insidan på fönstren till kontoret & vardagsrummet som är kvar. Fast det tar jag en annan dag för nu känner jag hur nacken börjar bråka. 
Har en tvätt på G som snart ska hängas & diskmaskinen jobbar för fullt. Sen då Peter kommer hem så åker vi till Sund för att hjälps till med krattningen.

Visst är det härligt med en ledig dag?? 
Men vad gör det då jag har en efterlängtad ledig dag? Ingenting alls kan jag meddela. :) 

Just nu sitter jag med färg i håret & myser under täcket som jag tog med mig till soffan. Hundarna sover så lugnt bredvid mig & Mysan hon ligger på övervåningen. Planen för dagen är att städa tvättstugan, vilket verkligen behövs... Annars ska jag nog bara vara & inte göra allt för mycket utan bara njuta av att vara ledig. Bästa starten på dagen :)

05;50 ringde väckaren & då var det bara att stiga upp... Så nu sitter jag här framför tv:n med tänt ljus & en mugg kaffe. Om en sisådär 20min är det dags att börja jobba men fram till dess så sitter jag nog kvar i soffan medan jag halvsovande dricker mitt kaffe i förhoppning om att vakna till liv. Ser redan fram mot att klockan slår 15:00 & mitt helgsjobbande är klart för denna gång.