Vaknade av solens varma strålar som letade sig igenom persinerna. :)
 Efter att hundarna fått mat så kunde jag utan problem sitta på bron i bara morgonrock medan dogsen gjorde sitt. 


Efter att Jenny vaknat & vi gjort oss klara for vi i väg för att uträtta en massa ärenden, både utanför & i stan. Vi avslutade det hela med en kaffe i örnparken. 


Men bäst av allt var nog att komma hem till de fyrfota för att bara njuta solen & den första lediga dagen på den här helgen. ❤️ 

 
Efter en massiv jobbarhelg på fyra pass så fick min nacke/rygg nog i Måndags...
Vilket resulterade i att jag låg hela dagen, på eftermiddagen kom så det jag väntat på nämligen kräkningarna som kommer som ett brev på posten då jag har så där överjävulskt ont... 
 
Så jag sjukskrev mig tisdag & onsdag då jag kände att kroppen inte orkade, vilket var en bra ide då jag sov i princip hela tisdagen med.
Igår var jag något piggare så jag orkade med att tvätta lite & dammsuga undan det värsta. Men nån matlust det hade jag inte... Men en liten bit tårta fick jag iallafall i mig på kvällen. Min älskade sambo fyllde ju år i går, så då är det klart att man ska ha tårta. Nåt firande blev det inte igår, utan det tar vi på Lördag istället. =)
 
I dag har jag jobbat, vilket kändes väldigt skönt! Var på DV så det var ju en rätt lugn dag. Sista badet jag var med på, vilket kändes väldigt trist... =(
Men man får hoppas att jag får hoppa in igen om det fattas personal nån gång. =) 
 
Väl hemma så fixade jag ordning middag, i dag blev det broccolipasta med korv. Inte jättegott, men det gick att äta. Vi har ju börjat med ICA's matkasse vilket är riktigt kul. Det blir ju inte samma, samma hela tiden utan nya grejer att testa. 
 
Nu har jag nyss torkat av golvet i köket & Peter är med Jenny för att kasta nå ris som vi haft på gården sen vi tog ner en av de stora tallarna vi haft nere vid vägen. Eftersom det är ett släpp som kräver c-körkort så får Jenny köra. 
 
 
Vi myste i kvällssolen i går. =)
 
 
 
Måndag
 
En dag som började med massa strul på boendet p.g.a sjuk personal så kom jag något försenad till DV.
Var riktigt trött i både huvud & kropp då jag kom hem, trots det så blev det en sväng in till stan på kvällen för att stadsträna Dizel lite.
 
 
Tisdag
 
En promenad startade vi dagen med på DV, sen blev det som vanligt en massa skratt som alltid. =) 
Väl hemma så la jag kyckling i marinad innan jag bytte kläder & tog mig ut på en lite cykeltur. Renbäddade sängen medan Peter var på garaget en sväng.
 
 
 
Onsdag
 
Har en ledig dag i dag. =)
Började dagen med två muggar kaffe innan jag tog Dizel på en promenad i morgonsolen. Har även putsat fönstrena i sovrummet & bytt gardiner där. Men så klart har vi oxå varit ute en massa då det varit fint väder. Jag & Jenny har även tagit oss en roadtripp till Bredbyn för att kolla läget där. Mycket var sig likt, men lika mycket har blivit annorlunda.... 
 
Nu ska jag alldeles på en stund fixa med nån middag då Peter snart kommer hem. 
 
Resten av veckan komme bestå av jobb,jobb & jobb....