Vaknade som vanligt vid niotiden, efter den vanliga morgonrutinen så slängde jag in en tvätt i maskinen innan jag gick ut för att reda på de rabarber som vuxit upp sen jag tog bort de som var dåliga. 
Hittade en påse hallon i frysen, så i med allt i saftmajan och efter en stunds puttrande på spisen fick jag en flaska saft. 😊

Nu har jag hunnit hänga upp tvätten sen i morse och har även tvättat en maskin till och hängt upp den. 

Nu sitt/ligger jag i soffan i sällskap av Stanley & Devil.  Orken tryter snabbare än jag vill så det gäller att göra nån typ av nytta då jag orkar. Som det känns nu så kommer det inte hända så mycket mer i dag tills det är dags att fixa middag och det är nån timme bort. 

Men till dess stannar jag här i soffan med mitt fyrbenta sällskap ❤


Skulle hämta ut min epilepsimedicin för ett tag sen men då det var en medicin jag inte ätit så ville jag ringa medicinmottagningen för att se att det var rätt.

 Efter att sköterskan pratat med läkaren blev resultatet att jag visst skulle byta medicin, för tydligen ger man alltid den nya medicinen till folk med epilepsi...🤔

Huvudsaken är ju att jag får rätt medicin och att jag får må bra igen.
 Så nu håller jag och kroppen på att vänja oss med en ny medicin. Vilket varken är kul eller lätt. 
Hatar den här jävla sjukdomen som jag fått, varför räckte det inte med att jag fick hjärnblödningen?? Varför var jag tvungen att drabbas av epilepsi oxå?? 


Peter försökte muntra upp mig lite i går då han hämtade mig från jobbet med en bukett blommor ❤