Så har julen passerat, lugnt och mysigt har vi haft det även om det blivit en hel del bilåkande. Har  hunnit med dopp i gryta eller blöte som vissa säger hos mamma, själva julen firade vi i holmen med Peter's bror m familj, självklart var även svärmor med. 😊 

Albin💕


Alice 💕
Juldagen var vi bara hemma medan vi på annandagen åkte och hälsade på Peter's morbror i Gottne innan vi fortsatte upp till mamma för julfika. 

Har även blivit ett besök hos veterinären med Dizel igen, vi får nu äntligen börja gå promenader igen men han får inte leka runt i snön än. Nytt återbesök om 2v.. Hoppas på att det ska bli det sista.😕

Annars har jag äntligen fått bort berget som vuxit till sig i tvättstugan, nu ska jag försöka se till att det inte hinner bli så mycket igen. 

I dag har jag & Dizel gått en härlig promenad. Känns bra att han får göra av med lite av den energi som han lagrat. 

Senare idag/kväll ska vi ev åka till Västerhus för att hälsa på Camilla & Roger. Annars blir det en vanlig kväll hos oss med soffhäng. 

I dag då jag slutade jobbet för dagen gick jag på efterlängtad ledighet. Nu blir det återhämtning & smälta allt det nya som jag har huller om buller i min hjärna. Sen tar jag nya tag då jag kommer tillbaka då jag även kommer att jobba mer självständigt då jag kommer jobba för en som är mammaledig.

Men innan dess så blir det en massa mys med familj och vänner ❤ 
Ska även försöka få in en rutin med promenader nu, på så sätt blir det förhoppningsvis lättare att komma mig ut då jag sen börjar jobba igen. 


Eller ja det började väl i helgen då jag upptäckte att Dizel hade en klo som var trasig, då jag inte fick röra där så bandagerade jag bara för att ringa veterinären på Måndag. 

Så i går fick jag först ett meddelande från min handledare om att hon var sjuk så jag skulle vara själv. 
I väntan på bussen ringde jag veterinären, fick tid på eftermiddagen så Peter fick sluta tidigare. Allt gick bra men det var en väldig trött Dizel i går då han fick lugnande för att dom skulle kunna ta b  ort den trasiga klon som han knäckt rakt av.I väntan på att klatret ska vakna till ❤
Så här tillbringade jag min kväll igår, vi flyttade upp till soffan efter ett tag. 

Fint bandage⛄❤

I dag är han piggare men väldig orolig och har som ingen ro i kroppen. Så det känns bra att jag faktiskt nu kan jobba hemifrån, så i går då jag slutade så tog jag med mig datorn hem. 
Nu är det datajobb jag kan göra klart, har även hunnit med att dammsuga och röjt lite. Nu slappar jag välförtjänt i soffan innan jag ska påbörja middagen. 👍🏻