Jobbade kväll igår och som vanligt blir nattsömnen lite halvdan, så strax efter att Peter åkte till jobbet gav jag upp & steg upp.

Så nu har dogsen sen länge ätit & katterna är ute på äventyr. Själv har jag röjt köket och rengjort både kaffemaskinen & perkulatorn, självklart har jag fått i mig morgon☕ oxå. 😊

Så nu ligger vi alltså här i soffan alla tre, Stanley ligger högen med filtarna & bara är ett tag. På en stund ska jag stänga av diskmaskinen som just blev klar.

Senare i dag får jag besök av 2 arbetskamrater från Järvsta, ska bli väldans kul att få vara social för en stund. 😊👍

Ja helgen som nu är över bestod verkligen bara av jobb...

Jobbade över 30 min på fredagkväll, vilket inte spelar så stor roll. I lördags fixade jag naglarna innan jag började jobba 15.00 och 07.50 på söndagmorgon hämtade Peter mig.

Anledningen till detta massiva pass var för att vi fick skicka in emot brukare på sjukhuset på fredagkväll och sjukhuset vill att vi ska sitta där, vilket jag kan förstå då våra brukare inte har något tal.
Men det är under såna här situationer men ser bristen på personal, sen ska ju vikarier inte behöva sitta på sjukhuset och behöva ta det ansvaret som det innebär.

Nu är jag i alla fall ledig vilket känns väldigt skönt, blev lite dåligt med sömn i går under dagen och då kommer huvudvärken....

Efter några intensiva dagar och med det även mer huvudvärk är jag nu ledig i två dagar innan det vankas jobb hela helgen.

Efter en skön sovmorgon blev det en promenad med Dizel då jag passade på att gå in på Hemköp för att handla lite. Nu är dagsens middag på g, blir en kycklinggryta i dag och med lite tur blir det över så vi kan frysa in lite (alltid bra då fantasin & orken tryter).

Så nu blir det lite vila i soffan med Stanley och Skorpan medan Dizel ligger i sin säng och mumsar på ett ben så han är upptagen med sitt & Devil är ute på äventyr. Så jag kan med andra ord med gott samvete ligga här ett tag.