Peter ringde mig vid lunch, han hade då pratat med sin mamma.
Hon hade varit upp på sjukhuset & fått prata med nån överläkare. Det samtalet gick väl ut på att Kalle inte kommer hem nåt mer utan kommer att få bo på Lejonbacken. Det är ju handikappvänligt där sen så finns det ju personal dygnet runt, så det blir det bästa för båda två. Så till helgen blir det fullt upp med flyttning om jag förstod allt rätt.
Även farmor ska ju få flytta till Lejonbacken under helgen så på Fredag ska jag & mamma hjälpa henne att göra det så hemtrevligt som vi kan.
Sen blir det väl Kalle som vi hjälper att flytta in på Lördag.
 
Ledig helg vad är det??? 
 
Men det viktiga är ju trots allt att både Farmor & Kalle får det som bra som det bara går. 
Har ett extra jourpass då det fattas folk, men jag åker hem till djuren i morgonbitti då dagpersonalen kommer. Vilket känns skönt måste jag erkänna. ;)

Innan jag for på jobbet så blev det lite tvättande i vanlig ordning, röjde även diskbänken & tömde diskmaskinen för att sen fylla upp den igen. Passade även på att duscha Dizel. Var ett tag sen han fick duscha så det var verkligen på tiden.

Åkte till stan lite tidigare än vanligt då jag skulle upp på sjukhuset med, först hälsade jag på farmor som ramlat & brutit höften. Hon såg så liten ut där hon låg... Lovade att jag skulle komma tillbaka på lördag. Sen gick jag till Peters pappa som åkte in i lördagsnatt då han hade så fruktansvärt ont,,, 
Nu mår han bättre & får nog komma hem i slutet på veckan. 

Ja som synes är det fullt upp & därav blir det några dagar mellan inläggen. 

Nä dags & släcka lampan nu, 04:50 ringer larmet.,, ZzZz
Så var mina lediga dagar över, börjar helgens jobb med ett kvällspass i dag. 

Har haft bra & mysiga dagar. I måndags var jag till Angelica & passade även på att hälsa på en sväng på hyllan. Det var ju där jag började min bana med att jobba på gruppboende. 
Så det är ett ställe som ligger mig varmt om hjärtat. :) 

Tisdag blev en dag med städ & tvätt i fokus. 

Igår agerade jag taxi till svärmor som hade en tid på sjukhuset innan det blev en sväng på Coop. 

Men nu är det alltså jobb som gäller till söndag. :)