Nu har jag varit in till min syster för att fixa till mina naglar. Det var ju ett tag sen sist, så det behövdes verkligen kan jag säga. Innan jag gick ner till henne så var jag in på Pressbyrån för att köpa en kaffe, brukar göra det ibland då jag saknar Norrtälje. 
 
Nu har jag precis ätit lunch, blev stuvade makaroner & korv (rester från tidigare i veckan), så nu ska jag ta & byta om till nåt mer bekvämt för att sen ta tag i att tömma resten av vattnet ur de akvaruim som vi lånade medan vi fixade ordning vårat. 
 
 
Kaffe!! =)
 
 
 
 
 
Fina bling,bling naglar =)
 
 
 
 
 
Foto: Sötnötarna <3
 
Tog detta kort i går kväll ♥
 
... finns kvar i morgon. :p
 
Kan inte annat än att hålla med med det, för inte blev det ett "jota" gjort här i går inte.
Så då jag vaknade tidigt i morse, ( ofrivilligt då sotarn ringde på dörren strax före 07.00..) så har det blivit gjort lite i dag i stället.
Maskin nummer 2 är på gång, har vikt in den tvätt som hängt i tvättstugan ett bra tag så helt plötsligt har både jag & Peter en massa sockar igen. ;) 
 
Har även plockat undan i köket & tömt diskmaskinen, nu ska jag efter detta inlägg ta en sväng med snabeldraken. Om jag orkar ska jag även ta en sväng med skurmoppen tänkte jag, annars gör jag det helt enkelt i morgon istället.
Inte behöver jag tänka på att laga middag heller då Peter skulle köpa hem nåt då han slutar, ibland har man helt enkelt tur. ;) 
 
 
 
Stanley & jag kvällsmyser. ♥
 
 
Fick en present av Peter i Fredags, en alldeles egen massagebänk! ♥