Haft en bra dag, orkade kratta undan lite, än är det mycket kvar el allt är kvar det är bara det att  det blev tre högar. Har även  satt lite ljung i planteringslådan som vi har på våran stuga som står på tomten. Det blev en snabb lösning då jag inte orkade plantera "riktigt" utan jag satte dit krukorna. Fast det är ju inget man tänkerpå då man ser det.
 Efter en stunds vila kom Jenny och hämtade mig. Efter en sväng på öb & rusta blev det lunch på matcompaniet.b Sen bar det hem till soffan igen. Då hon & Stanley åkt så somnade jag en sväng med dizel som sällskap nedanför. 


Resten av kvällen har gått i samma tecken, jag i soffan medan Peter fixade middagen. Efter en delikat middag i form av hemmafixad  hamburgare & strips så fortsatte tv:tittandet. Nu ligger jag i  sängen med Devil på magen, hon ligger verkligen &väntar på att jag ska lägga mig.  Torsdagkväll & jag la mig under täcket för ett tag sen. Nu väntar jag på citoden ska börja verka. 

På min mage ligger Devil i vanlig ordning & jag hör hur Peter snarkar framför tv:n. I bakgrunden hör jag radion.❤

Känns tryggt att höra alla ljud, även om min hjärna helst ska vila från ljud..

 Känner ju att det inte är så bra med för mycket ljud. Men tyvärr blir jag så stressad då det   är knäpptyst.
 Får ta det onda med det goda, jag kan slappna av men huvudet blir tröttare.

I morgon är det fredag & om det blir en bra dag har jag tänkt att kratta undan lite löv & göra den mer vänlig att vara på. Som det är nu så är det bara en ren rastplats för hundarna med allt vad det innebär. 
Ligger i soffan med sällskap av katterna & Stanley. Dizel följde med Peter till  Sund. 

Kände inte för att följa med, dels pga trötthet men även för att jag ärligt talat inte orkar  vara social & trevligt i kväll. 


Har som vanligt nu för tiden sovit andra hälften av natten i soffan då Dizel är inne i nåt skov då han inte vill /kan sova hela nätterna ensam med  Stanley i köket. Under dagen har jag dammsugit, röjt köket & sopat undan en massa sand från stenplattorna. Allt tar på så det blir  en massa vila men det är som att huvudet aldrig vilat klart.

Visst orkar jag mer nu än förra veckan, men  det känns att det är lång väg kvar....

Nä nu ska jag passa på att vila medan det är lugnt här hemma.