Mår & känner mig bättre i dag, visst känner jag av nacken men inte på samma sätt som igår. 

Har varit & fixat mina naglar hos Zara i dag. Hade med mig Dizel som sällskap, sen passade jag på att socialträna honom lite då det både var valtal av Vänsterpartiet & är barnensdag i helgen vilket innebär att det var mycket folk på stan så Dizel fick verkligen jobba med huvudet. 


Mina nya snygga naglar 


Matte ska vi vara här länge??


Äntligen hemma igen :)

Har känt mig stressad över att inte veta vad som händer för mig jobbmässigt nu i höst. Det är frustrerande att fråga & inte få svar... I början på den här veckan kom svaret, från & med 1/9 så börjar jag på ett nytt Grb. Så efter nästan 3år på bryggan där jag funnit min roll & trivs så jäkla bra med både boenden & personal så är det nu över. Skulle ha jobbat mitt sista pass i dag men verkligheten hann i kapp i form av världens huvudvärk, nackvärk & illamående. Så trots tablettintag & linement fick jag lov att ringa & sjukskriva mig då det inte hjälpte. Efter att ha sovit i princip hela dagen kände jag mig något bättre så nu ikväll åkte jag för att lämna min nyckel & tårtan som jag köpte tidigare för att bjuda på. 
Det var med sorg & vemod som jag städade ur mitt skåp & klev ut genom porten en sista gång. 

Nu väntar nya utmaningar & nya arbetskamrater på ett nytt gruppboende inne i centrala ö-vik,

 
Har varit ledig i snart 1v, blir så då ordninare personal kommer tillbaks från semestern. Jobbar Onsdag & Fredag den den här veckan vilket känns rätt skönt då jag inte är riktigt pigg. Svullna bihållor & en ond hals har jag dragits med i snart 2v & inte blir det nå bättre heller...
Börjar bli sådär lagom less då jag inte orkar göra nånting. Har i allfall börjat fixa ordning på övervåningen då vi (Peter) ska spackla väggarna ikväll så jag kan grundmåla i morgonkväll för att sen måla på Torsdag. =)
Ska bli så skönt då det blir klart där uppe, för som det är nu så är det bara väggskivor & det ser ju inte allt för kul ut... 
 
 
Plockat svartvinbär med lillebror så nu har vi hemkokt saft hela hösten =)
 
 
 
Mysan visar sitt rätta jag =)
 
 
 
Varit på 2årskalas ♥
 
 
 
 
Trött Stanley
 
 
 
Dizel in action